Neprehliadnite

TMR Classic: Sedín hostil druhý turnaj 18. ročníka SFLG – Dovolenka na ihrisku

 

Neštandardný rok prináša neštandardné riešenia. Letným prázdninovým mesiacom sa obyčajne pri plánovaní turnajov vyhýbame, avšak sezóna 2020 je celkom iná. Počas leta mala Slovenská firemná liga v golfe, v roku 2020 nazvaná TMR Classic, na pláne 3 turnajové kolá. Prvé sme absolvovali na ihrisku Sedin Golf Resort a smelo ho môžeme nazvať letné.

Od reštartu golfovej sezóny sa na sedínske ihrisko valili slová chvály. Golfisti hovorili o skvelej kondícii fervejí a grínov. To nás tešilo, ukázalo sa, že naplánovať sem jedno z kôl firemnej ligy bol dobrý nápad. A potvrdili sa aj skúsenosti s vynikajúcimi službami, špičkovou gastronomickou ponukou a skvelým zázemím pre hráčov.

Toto všetko po skúsenosti s naším turnajom potvrdzujeme a platí aj to, že už po zopár rokoch od otvorenia sa môže Sedin Golf Resort zaradiť na špičku golfovej ponuky na Slovensku. Keď ustala turnajová vrava a my sme ešte sedeli na terase, pofukoval len slabí vetrík, troška šumeli listy na stromoch a vtáky sa tešili z dostatku vodných plôch a s nimi spojenej potravy v podobe hmyzu, skonštatovali sme, že tu je naozaj príjemné tráviť čas.

Ideálne podmienky priniesli aj výnimočné výkony. Individuálne aj tie tímové. Čo by inokedy atakovalo víťazstvo, teraz nestačilo ani na pódium. Kategóriu brutto opäť ovládli reprezentanti Motor-Car Bratislava, v netto kategórii im triumf vyfúkli hráči Hydrexu. Najdlhší odpal predviedol Jano Babic, najbližšie k jamke zahrala Daniela Masárová.

Výsledky TMR Classic 2020 – 2. kolo v Sedíne:
/Kategória BRUTTO/
1. Motor-Car Bratislava        85 stfb
2. Hydrex                69 stfb
3. Adia-ZV Mercedes-Benz Zvolen    63 stfb

/Kategória NETTO/
1. Hydrex            117 stfb
2. Motor-Car Bratislava    114 stfb
3. Otyk            113 stfb


Najdlhší odpal: Ján Babic
Najbližšie k jamke: Daniela Masárová

/FOTOGALÉRIA 2. kolo SFLG 2020 – TMR Classic/

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv