Neprehliadnite

The Memorial: Woodsa trápilo patovanie, po úvodnom kole lídrom Finau

 

Očakávaný návrat Tiger Woodsa sa v prvom kole na turnaji The Memorial niesol v znamení dobrých aj menej vydarených úderov. Hviezdny Američan tak zakončil úvodnú rundu na 18. mieste so skóre -1. Do druhého kola pôjde z vedúcej pozície jeho krajan Tony Finau, na ktorého stráca Woods päť úderov.

Krásne, ale náročné ihrisko Muirfield Village ukázalo svoje zradné stránky. Organizátori oproti minulému týždňu, keď sa konal netradičný ívent s názvom Workday Charity Open, podmienky ešte sťažili. Hráči v americkom Dubline bojovali s extrémne rýchlymi grínmi, navyše ich otestoval aj relatívne silný vietor.

Woods vo štvrtok zaznamenal štyri birdie a tri bogey. „Cítil som sa dobre. Bol som trošku stuhnutý, ale mal som pocit, že celkovo to bol dobrý štart. Už je to nejaká doba, čo som nehral,“ reagoval pätnásťnásobný major šampión, ktorý nastúpil do prvého turnaje od februára. Nebol spokojný azda len s patovaním. „Boli tam rezervy, chýbala tomu šťava.,“ vysvetlil Woods, ktorý by rád útočil na 83. triumf na PGA Tour a predstihol tak legendárneho Sama Sneada.

Finau na šiestom turnaji PGA Tour po koronavírusovej pandémii a vynútenej pauze vedie o jednu ranu pred ďalším krajanom Ryanom Palmerom. Tretí sú s výsledkom -4 Brendan Steele a Gary Woodland. Na štarte akcie organizovanej legendárnym Jackom Nicklausom je deväť hráčov z prvej svetovej desiatky, avšak aj tí sa museli vyrovnať s komornou atmosférou bez divákov. „Je to iný pocit a nová realita. Musíme si na to zvykať,“ skonštatoval Woods.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv