Neprehliadnite

The Memorial: Woods potvrdil termín návratu na turnaji v Ohiu

 

Golfový ívent The Memorial Tournament sa bude hrať na budúci týždeň už aj za účasti hviezdneho Tigra Woodsa. Víťaz 15 majorov a dlhoročná svetová jednička sa vráti na PGA Tour po koronavírusovej pauze po piatich mesiacoch.

Memorial v Dubline v americkom štáte Ohio Woods už päťkrát ovládol, čo je rekord. „Nesmierne sa teším, až sa na tour vrátim a až si zase s chlapcami zahrám. Chýbalo mi to,“ uviedol na sociálnej sieti 44-ročný  golfista, ktorý začiatok sezóny vynechal, aby šetril problematický chrbát.

V Dubline bude mať Woods ďalší pokus zaútočiť na rekordné 83. prvenstvo na PGA Tour. Zatiaľ čo najvyššia túra mala od reštartu sezóny na programe už štyri turnaje, Woods sa zúčastnil len na charitatívnej exhibícii v máji s Philom Mickelsonom a hviezdami amerického futbalu Tomom Bradym a Peytonom Manningom.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv