Neprehliadnite

The Memorial: PGA Tour bude aj budúci týždeň bez divákov

 

Golfová PGA Tour bude naďalej pokračovať bez divákov. Vedenie seriálu chcelo pustiť fanúšikov na turnaj The Memorial Tournament v americkom Dubline, ale napokon kvôli  epidemiologickej situácii tieto plány po dohode s organizátormi akcie zrušilo.

Na ihrisku v Muirfield Village v štáte Ohio sa bude od 16. júla hrať šiesty turnaj po reštarte sezóny, ktorá bola kvôli koronavírusu na viac než tri mesiace prerušená. Od miestnych úradov organizátori síce dostali povolenie naplniť zhruba 20 percent kapacity areálu, nakoniec sa ho ale rozhodli nevyužiť.

The Memorial Tournament očakáva štartovné pole plné hviezd na čele so svetovou jednotkou Rorym McIlroyom a päťnásobným šampiónom turnajov major Philom Mickelsonom. Od júnového reštartu zámorskej sezóny malo na okruhu PGA na doteraz odohraných štyroch turnajoch pozitívny test na koronavírus šesť golfistov. Tento týždeň sa v Muirfielde uskutoční piaty turnaj Workday Charity Open.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv