Neprehliadnite

Súd s Olesenom sa naťahuje, pokračovať bude až na budúci rok

 

Prípad hriešnika Thorbjorna Olesena, ktorý sa vlani opil v lietadle a robil také problémy, že skončil pred súdom, sa opäť preťahuje. Tentoraz kvôli koronavírusu Covid-19, pričom ďalšie vypočúvanie súdu je naplánované až na december budúceho roku!

Aj preto sa vedenie European Tour rozhodlo umožniť dánskemu golfistovi hrať, ktorý sa navyše k celej situácii po prvý raz verejne vyjadril. Zatiaľ Olesen k prípadu hovoril výlučne pred súdom, u ktorého opakoval, že sa cíti nevinný. Tridsaťdeväťročný dánsky borec čelí obvineniu zo sexuálneho obťažovania, opilosti v lietadle a fyzického aj verbálneho napadnutia.

Olesen okrem iného koncom júla minulého roku počas letu z turnaja FedEx St. Jude Invitational do Londýna údajne dokonca močil v prvej triede. Napriek tomu, že vedenie European Tour nechcelo severana pustiť do hry skôr, než bude súd ukončený, s ohľadom na ďalší vývoj sa rozhodlo Olesena predsa len pusti do hry. Dán si tak bude môcť zahrať už júlové turnaje po reštarte série.

Aj keď som ja a môj tím súhlasili s tým, že nebudem hrať na akciách okruhu, skôr než súd všetko nevyrieši, ale som nesmierne vďačný vedeniu European Tour za to, že mi dovolí pokračovať v kariére s ohľadom na odročenie môjho prípadu,“ odkázal v oficiálnom vyhlásení golfista, ktorý sa vďaka nútenej pauze prepadol vo svetovom rebríčku o viac ako stop miest na aktuálnu 166. pozíciu.

Je mi veľmi ľúto, čo sa stalo, a chcel by som sa veľmi ospravedlniť všetkým Dánom, ktorí ma po dlhé roky podporovali. Prakticky celý rok som nehral golf. Hral som len týždeň v novembri v Španielsku a potom v posledných dvoch júnových týždňoch. To je všetko,“  uzavrel Olesen.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv