Neprehliadnite

Rocket Mortgage Classic: Simpson útočí na PGA Tour na druhý triumf v sérii

 

Golfový turnaj PGA Tour v Detroite vedú v polovici Američania Chris Kirk a hlavný favorit Webb Simpson, ktorý atakuje druhý titul v rade po triumfe v Hilton Head pred troma týždňami.

Simpson si tak môže vynahradiť nútenú absenciu z minulého týždňa. Z predchádzajúceho íventu  v Cromwelle sa totiž Simpson odhlásil potom, čo mala jeho dcéra pozitívny test na koronavírus. Teraz majú šiesty hráč svetového rebríčka a Kirk po dvoch dejstvách v Rocket Mortgage Classic na konte 12 úderov pod par a vedú o jednu ranu pred poltuctom prenasledovateľov.

„Verím si, mám zo svojej hry dobrý pocit,“ pochvaľoval si Simpson, víťaz US Open z roku 2012. Medzi šiestimi hráči na tretej priečke je aj ďalší z favoritov – svetová desiatka Bryson DeChambeau. Titul v Detroite neobháji Nate Lashley, ktorý neprešiel katom. Cez víkendu už si nezahrajú ani bývalí major šampióni Vijay Singh, Jason Day, Bubba Watson, Patrick Reed, Jason Dufner a Charl Schwartzel.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv