Neprehliadnite

Rocket Mortgage Classic: Na turnaji v Detroite vedie mladík Wolff

 

Dvadsaťjedenročný Američan Matthew Wolff sa po treťom kole dostal do čela turnaja PGA Tour v Detroite a útočí na druhý titul v kariére. Zámorský mladík má k dobru na najbližších súperov tri údery.

Navyše, ak Wolff náskok udrží, stane sa druhým najmladším dvojnásobným víťazom na okruhu po legendárnom krajanovi Tigrovi Woodsovi. Tomu sa to podarilo, keď mal ešte len 20 rokov a deväť mesiacov. Wolff na Rocket Mortgage Classic zapísal v sobotu rovnako ako o deň skôr osem úderov pod par, zahral ígl, deväť berdíkov a tri bogey.

Na prvú priečku sa prebojoval z tretej a skóre má -19. K životnému výsledku mu údajne pomohlo aj  zmrzlinárske vozidlo. „Jazdí okolo a vždy, keď som ho počul, zahral som birdie. Tá jeho melódia mi pomohla upokojiť hlavu a nepremýšľať o rýchlosti alebo dráhe,“ povedal Wolff. Premiérovú trofej z PGA Tour má z vlaňajšieho júla, keď ako 20-ročný bažant pri svojom treťom štarte vyhral 3M Open v Minnesote.

O druhú pozíciu sa na podujatí Rocket Mortgage Classic v Detroite za Wolffom delí aktuálne desiaty hráč svetového rebríčka Bryson DeChambeau a ďalší americký borec Ryan Armour. Hlavný favorit Webb Simpson, ktorý v polovici turnaja viedol leaderboard, zahral len ranu pod par a prepadol sa na delené ôsme miesto so skóre -13.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv