Neprehliadnite

Nicklausovci mali šťastie v nešťastí, prežili Covid-19

 

Legendárny golfista Jack Nicklaus sa pred turnajom The Memorial, ktorý organizuje, priznal, že nedávno prekonal spoločne so svojou manželkou ochorenie Covid-19.

Zrejme aj preto „Golden Bear“ upustil od podania rúk a s víťazom spomínaného íventu Jonom Rahmom sa pozdravili len Nicklaus pre zámorské médiá potvrdil, že so svojou polovičkou Barbarou zdolali nebezpečnú chorobu už v marci.

Barbara nemala príznaky, mňa bolelo v krku a kašlal som. Netrvalo to ale príliš dlho, mali sme veľké, ale skutočne veľké šťastie. Napokon, ja aj Barbara už patríme medzi najohrozenejšiu skupinu obyvateľstva,“ priznala americká ikona

Spoločne strávili karanténu vo svojom floridskom sídle od 13. marca do 20. apríla, potom ich oboch pozitívne testovali na protilátky proti koronavírusu. „V našich myšlienkach sme s ľuďmi, ktorí prišli o život, a s ich rodinami. My sme tí šťastnejší, o to viac cítime s tými, ktorí sa musia starať o tých, ktorí Covid -19 majú,“ dodal s plnou vážnosťou Nicklaus.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv