Neprehliadnite

Drive On Championship: Češka Spilková bojuje o kat, vedie Američanka Kangová

 

Na turnaji Drive on Championship, ktorý je prvý v kalendári LPGA Tour po koronavírusovej pandémii, sa zatiaľ najviac darí domácej hráčke Danielle Kangovej. Češka Klára Spilková sa trochu trápi a v druhom dejstve ju čaká boj o kat.

Pražská rodáčka Spilková zahrala vo svojom prvom kole po reštarte americké LPGA v Tolede tri rany nad par. V rozohranom turnaji Drive On Championship je zatiaľ na delenom 86. mieste a v sobotu bude hrať o postup do záverečného  finále.

Prvú deviatku zvládla olympijská reprezentantka Spilková po bogey a birdie v pare. Druhú deviatku začala ďalším bogey a na štrnástej jamke pridala double bogey. Na čele leaderboardu je zatiaľ Američanka Kangová.

Víťazka majoru Women’s PGA Championship z roku 2017 dala poltucet berdíkov a má náskok troch úderov pred päticou súperiek. Nedarilo sa svetovej dvojke Nelly Kordovej z USA, dcéra niekdajšieho československého tenistu Petra Kordu má štyri rany nad par a bude ako Spilková bojovať o kat.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv