Neprehliadnite

Czech Ladies Open: V Beroune sa črtá atraktívna golfová spoločnosť

 

Zatiaľ čo na Slovensku na turnaj Slovak Ladies Open z kalendára Ladies European Tour (LET) už len spomíname, u susedov v Českej republike sa tešia na golfový sviatok. Po vlaňajšej premiére na Karlštejne sa totiž v tejto sezóne uskutoční Czech Ladies Open v Beroune (28.-30. augusta).

Pred rokom bol český turnaj spoločnou akciou pre LET a nižšiu sériu LET Acces Series, teraz ju zastrešuje už len elitná séria LET. Zmenila sa aj výška finančnej dotácie, oproti vlaňajšku sa navýšila o 80.000 eur na 200.000 eur. Pre berounský golfový klub a jeho ihrisko bude Czech Ladies Open 2020 premiérovou akciou na najvyššej európskej úrovni.

Turnaj príde na rad v kalendári LET ako tretí ívent po vynútenej koronavírusovej pauze, ktorá začala v marci. Predchádzať mu budú Scottish Open (13.-16. augusta) a major British Open (20.-23. augusta). S ohľadom na príhodný termín už teraz organizátori avizujú účasť hviezdnych golfistiek.

Prihlásené sú bývalé víťazky celoročného rebríčka príjmov – Order of Merrit Lee-Anne Paceová z JAR (2010) a Beth Allenová z USA (2016). Účasť prisľúbila aj škótska obhajkyňa vlaňajšieho prvenstva Carly Boothová a ďalšie britské hráčky s triumfami na turnajoch LET Florentyna Parkerová, Annabel Dimmocková či Becky Morganová alebo Švédka Camilla Lennarthová. Domáci organizátori počítajú aj s tuctom českých hráčok.

„Som veľmi rád, že po mesiacoch neistoty, spôsobenej globálnou zdravotnou situáciou, môžeme ohlásiť návrat ako českého turnaja, tak celej Ladies European Tour. Postavenie turnaja nás zaväzuje usporiadať špičkovú akciu, ktorá by mala byť českým golfovým vrcholom roku,“ uviedol v tlačovej správe promotér turnaja Luboš Koželuh, ktorý upozornil aj na prísne hygienické opatrenia.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv