Neprehliadnite

Aj US Open vo Winged Foot GC sa bude hrať bez divákov

 

Ani na golfovom major turnaji US Open, ktorý je na programe v polovici septembra v newyorskom Mamaronecku, nebudú kvôli pandémii koronavírusu diváci. Nedávno to oznámilo vedenie Americkej golfovej asociácie (USGA).

Už predtým prijali rovnaké rozhodnutia aj organizátori augustového PGA Championship v San Franciscu. „Po mesiacoch konzultácií a rôznych scenárov, ktoré sme konzultovali so zdravotnými odborníkmi, sme sa spoločne rozhodli usporiadať US Open bez divákov. Je to najlepšie riešenie, aby bol turnaj bezpečný pre všetkých účastníkov,“ uviedol vo svojom vyhlásení šéf USGA Mike Davis.

Kvôli koronavírusu sa golf v zámorí nehral tri mesiace. PGA Tour sa znovu rozbehla v polovici mesiaca jún, ale všetky turnaje až do konca sezóny sa budú konať bez prítomnosti divákov a fanúšikov. Tri major íventy už organizátori kvôli pandémii posunuli o niekoľko mesiacov, British Open dokonca už zrušili.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv