Neprehliadnite

Travelers Championship: Todd chce ďalšiu trofej, v Cromwelle útočil aj DJ, Lefty sa prepadol

 

Na tretí titul v sezóne PGA Tour útočí americký golfista Brendon Todd. V treťom dejstve turnaja Travelers Championship v Cromwelle zahral deväť úderov pod par ihriska a vedie o dve rany pred krajanom a bývalou svetovou jednotkou Dustinom Johnsonom, ktorý rovnako v sobotu zapísal vynikajúcich -9.

Čerstvý päťdesiatnik a doterajší líder Phil „Lefty“ Mickelson v sobotu klesol na delenú siedmu priečku. „Odohral som skvelé dve kolá a hlavne som cítil, že sa do toho začínam dostávať, pretože tento rok som nehral príliš dobre. Teraz ma to zase dosť bavilo,“ popisoval Mickelson, víťaz piatich majorov a 44 turnajov na okruhu PGA. V rezorte River Highlands však v treťom kole o ranu prekročil par a má skóre -12.

Nový líder Todd aj druhý Johnson naopak v treťom kole zapisovali len 61 úderov, čo sa im podarilo po prvý raz v kariére. Celkovo má 58. hráč svetového rebríčka Todd -18 a tiež šancu skompletizovať víťazný hetrik v tejto sezóne – v novembri na Bermudách a v Mexiku ovládol dva turnaje PGA Tour za sebou. Tretiu priečku drží ďalší Američan Kevin Streelman (-15), o ranu horší je Mackenzie Hughes z Kanady a o piatu pozíciu sa delia ďalší golfisti z USA Bryson DeChambeau a Kevin Na (-13).

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv