Neprehliadnite

Travelers Championship: Čerstvý päťdesiatnik Mickelson stále žiari, je lídrom v Cromwelle

 

Len nedávno, 16. júna, oslávil päťdesiate narodeniny, no napriek tomu sa Phil Mickelson stále môže rovnať s najlepšími golfistami sveta. Víťaz piatich majorov a celkovo 44 turnajov na PGA Tour sa po druhom kole prebojoval do čela turnaje Travelers Championship v Cromwelle.

Populárny Američan Lefty, ktorý na ihrisku River Highlands vyhral už rokoch 2001 a 2002, vystriedal na prvej pozícii Kanaďana Mackenzieho Hughesa, ktorý sa delí o druhé miesto s Willom Gordonom. Ten sa narodil v roku 1996, keď už mal Mickelson na PGA Tour osem titulov. Naposledy sa radoval z trofeje vlani vo februári v Pebble Beach. Pred treťou rundou však budú mať Mickelson a spol. málo času na odpočinok.

Predpoveď počasia totiž nie je priaznivá, preto hra začne už o siedmej hodine ráno. „Keď človek starne, je to pre neho trochu ťažšie, ale keď sa darí, dodáva to silu,“ povedal Mickelson. Hughes a Gordon sú späť len o jednu ranu, ďalšie tri stráca kvinteto hráčov vrátane svetovej jedničky Roryho McIlroya. Hviezdny golfista zo Severného Írska si v druhom kole oproti štvrtku o päť úderov pohoršil.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv