Neprehliadnite

Premium Living by Falkensteiner – Výnimočné bývanie na pobreží, luxusné hotely a golf 365 dní v roku

 

Druhý domov pri Stredozemnom mori – s konceptom nehnuteľností Premium Living by Falkensteiner nájdete svoj perfektný druhý domov.

Inovatívna architektúra, luxusné plné vybavenie, najlepšia poloha, bezpečnosť investície a pravdepodobnosť návratnosti vďaka opätovnému prenájmu. Koncept nehnuteľností „Premium Living by Falkensteiner“ spája architektonické stvárnenie, najvyššie štandardy pohodlia a služieb i veľa lásky k detailom v jednej vízii.

Svojím špičkovým umiestnením priamo na pláži s neuveriteľným výhľadom sú rezidencie Jesolo rovnako nezameniteľné ako ich nekompromisná kvalita vybavenia, dizajnu a architektúry. Vaše prianie je nám rozkazom.

Necelú hodinu jazdy od Benátok vzniká 42 luxusných bytov s jedinečnou architektúrou a vynikajúcou infraštruktúrou, aby ste sa tu cítili ako doma. Ich koncept vytvoril Richard Meier a interiérový dizajn navrhol Matteo Thun. Výstavba bytov už začala a dokončenie je naplánované na koniec roka 2020. 

Služby a životný štýl na najvyššej úrovni

Majitelia apartmánov majú k dispozícii kompletnú ponuku služieb PREMIUM LIVING by Falkensteiner®, a tým získavajú prístup k celému radu exkluzívnych hotelových služieb v susednom päťhviezdičkovom hoteli Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo. Žiadne priania nezostanú nevypočuté. Od prvotriednej reštaurácie, cez využitie wellness a spa až po upratovaciu službu. Rezidencia Jesolo majú jedinečnú polohu neďaleko centra rovnomenného mesta a v blízkosti letiska v Benátkach. Svojím špičkovým umiestnením hneď pri mori s neuveriteľným výhľadom sú rezidencie Jesolo rovnako nezameniteľné ako ich nekompromisná kvalita vybavenia a dizajn. 


Zahrajte si golf 365 dní v roku

Vychutnajte si miernu klímu, svieže zelené plochy a teplý vánok na neďalekých golfových ihriskách. Vylepšite svoj švih a nechajte sa inšpirovať talianskym spôsobom života. Pre vaše potešenie z golfu je v okolí apartmánov 5 vhodne situovaných golfových ihrísk.

Miami a Dolce Vita 

Päťhviezdičkový hotel Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo je okúzľujúcou poctou veľkolepej minulosti talianskych kúpeľných letovísk a prenáša na Jadran čaro a atmosféru Miami. Budova bola navrhnutá svetoznámym Američanom Richardom Meierom, interiérový dizajn pochádza od hviezdneho architekta Mattea Thuna.

Táto znamenitá dvojica dosiahla nezameniteľnú kombináciu čistých foriem, ušľachtilých materiálov, sviežich farieb a pop-artových prvkov. Strohý a mondénny vzhľad zvonku, hravý a výstredný zvnútra. Najpútavejšia stavba v Jesolo a najlepšia adresa pre milovníkov Jadranu so slabosťou pre štýl a život na úrovni.

Rezidencie Jesolo od „Premium Living by Falkensteiner“ sú oveľa viac ako len kvalitné prázdninové apartmány: sú to investície do mimoriadne kvalitného života. Dôverujte kompetentným partnerom a individuálnemu prístupu, dôverujte spoločnosti Falkensteiner.

Podrobnejšie informácie tu:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv