Neprehliadnite

John Deere Classic: Z kalendára PGA Tour zmizol turnaj v Silvise

 

Z kalendára elitnej golfovej PGA Tour pre tento rok vypadol kvôli koronavírusu ďalší turnaj John Deere Classic v Silvise. Ten mal byť piatou zastávkou po obnovení sezóny a prvou akciou, na ktorej sa počítalo s účasťou divákov.

Obmedzenia v štáte Illinois to však neumožnia a organizátori sa dva týždne pred reštartom sezóny rozhodli júlovú akciu zrušiť. „Bolo príliš mnoho prekážok, ktoré by sme museli prekonať, a tiež vziať do úvahy, príliš mnoho rizík vyplývajúcich z pandémie. Z dlhodobého finančného hľadiska táto voľba dávala pre všetky najväčší zmysel,“ poznamenal riaditeľ Clair Peterson. Nariadenie štátu Illinois totiž zakazuje aj počas leta akcie pre viac než 50 ľudí.

Turnaj v Silvise sa mal začať 9. júla. PGA Tour sa voľné miesto pokúsi zaplniť, zatiaľ má v novom kalendári len jedenásť akcií. Prvá bude za dva týždne Charles Schwab Challenge v texaskom Fort Worthe. Minimálne ďalšie tri turnaje sa potom uskutočnia kvôli obavám spojeným s koronavírusovu pandémiou rovnako bez divákov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv