Neprehliadnite

Woods to s behaním preháňal: „Zničilo mi to telo“

 

Hviezdny golfista Tiger Woods nedávno odpovedal pre GolfTV na otázky fanúšikov. Americký borec a pätnásťnásobný major šampión priznal, že v úvode svojej kariéry to preháňal s tréningový behaním, čo sa neskôr negatívne prejavilo na jeho preťaženom tele.

Woods pomohol zmeniť zastaralú predstavu, že golf nie je šport a to vďaka svojmu maximálne atletickému prístupu. Keď v roku 1996 rozvíril vody profesionálneho golfu tak to bolo do veľkej miery aj vďaka nekonečnému cvičeniu. Dnes však podľa vlastných slov by už tak netlačil na pílu.

„Ak by som z minulosti mohol niečo zmeniť, tak by som už toľko nebehal. To, že som počas svojich prvých piatich alebo šiestich rokov na okruhu behal viac ako 30 míľ týždenne celkom výrazne zničilo moje telo a hlavne kolená,“ vysvetlil Woods, ktorý si prešiel viacerými zraneniami a chirurgickými zákrokmi. Chrbát mu operovali štyrikrát a ľavé koleno dokonca päťkrát.

-jj-

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv