Neprehliadnite

Tima Finchema uvedú do svetovej golfovej Siene slávy

 

Bývalý komisár PGA Tour Tim Finchem vstúpi spolu s Tigerom Woodsom a Marion Hollinsovou do svetovej golfovej Siene slávy (The World Golf Hall of Fame). Do prestížnej spoločnosti by ich mali uviesť do začiatku ročníka 2021.

Finchen sa po Deanovi Beamovi stal v roku 1994 tretím komisárom PGA Tour, pričom v tejto funkcii vydržal viac ako dve dekády (22 rokov). Počas jeho pôsobenia sa Prize Money na troch túrach navýšili zo 100 miliónov na 400 miliónov na šiestich túrach. Za jeho vlády vznikli FedEx Cup a Play-Offs, Prezidentský pohár a World Golf Championship. Jeho turnaje získali viac ako 2 miliardy dolárov na charitatívne účely. Prispel k vytvoreniu First Tee a patril k zástancom návratu golfu po 112 rokoch na olympijské hry 2016 v Riu de Janeiru. „Vízia a vedenie Tima Finchema majú nezmazateľný dopad na golfovú hru,“ uviedol jeho nástupca Jay Monahan.

„Uvedenie do Siene slávy bude navždy svedectvom jeho neúnavného odhodlania a prínosu. Celoživotnú prácu ovplyvnil mnoho životov, či už ide o hráčov PGA Tour, milióny účastníkov First Tee alebo charitatívne organizácie po celom svete,“ dodal Monahan, ktorému vzápätí sekundoval samotný Finchem: „Je to najväčšia pocta byť pripojený k legendárnym hráčom  do svetovej Siene slávy. Som obzvlášť hrdý, že v triede 2021 stojím vedľa jedného z velikánov, Tigra Woodsa.“ Zloženie adeptov pre ročník 2021 zvolila dvadsaťčlenná komisia, ktorej predsedali členovia Siene slávy Beth Danielová, Nick Price, Annika Sorenstamová a Curtis Strange. Súčasťou spomínaného  výboru sú tiež zástupcovia médií a vedúci predstavitelia hlavných golfových organizácií.

-jj-

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv