Neprehliadnite

Súdna kauza s Dánom Olesenom sa naťahuje

 

Minimálne o mesiac sa pretiahne súdny proces s profesionálnym golfistom Thorbjornom Olesenom. Ten mal predstúpiť pred londýnsky súd v Isleworthe už v pondelok 11. mája, ale kvôli pandémii koronavírusu Covid-19 sa tak ale nestane skôr než 19. júna.

Bude to už skoro rok, čo Olesena zatkla polícia potom, čo se choval nevhodne na palube lietadla počas letu z USA do Európy. Pri návrate z vlaňajšieho turnaja WGC-FedEx St Jude Invitational sa mal 29. júla počas letu opiť a následne obťažovať ako ostatných cestujúcich, tak aj samotnú obsluhu. Olesena musel priamo na palube lietadla upokojovať jeho spoluhráč z víťazného rydercupového tímu z roku 2018 Ian Poulter.

Ani to však nestačilo, pretože keď Angličan znovu usnul, opitý Dán sa opäť utrhol z reťaze. Výsledkom je obvinenie zo sexuálneho napadnutia, opilosti v lietadle a fyzického napadnutia. Olesen sa okrem iného údajne vymočil v prvej triede. Dvadsaťdeväťročný severan sa však cíti nevinný, čo zopakoval tiež pri výsluchu z 19. decembra minulého roka.

Napriek tomu bol už skôr až do rozhodnutia súdu pozastavený jeho štatút na European Tour. Olesen sa tak od tej doby nemal šancu predstaviť fanúšikom, posledné týždne jeho trestu sa však prekrývajú s pauzou spôsobenou pandémiou koronavirusu. Vo svetovom rebríčku si od svojho incidentu pohoršil už od 85 miest a klesol na aktuálnu 147. pozíciu.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv