Neprehliadnite

Srixon: Tretia hviezdna generácia

 

Značka Srixon uvádza na scénu už tretiu generáciu loptičiek Q-Star Tour, ktoré sľubujú špičkový výkon a mäkší pocit. Loptičky sa predávajú od polovice februára, podobne ako u predchádzajúcej verzie výrobca ponúka čisto biely (Pure White) a žltý (Tour Yellow) variant.

„Nové Q-Star Tour nahradzujú model AD333, aby sme hráčom aj naďalej ponúkali trojvrstvovú loptičku,“ vysvetľuje prezident európskej sekcie Srixonu Lionel Caron. „Ide o model túrového kalibru, ktorý sa nachádza medzi populárnym AD333 a modelmi rady Z-Star. Pokiaľ nedokážete švihať tak rýchlo ako profesionálni golfisti, a napriek tomu vyžadujete perfektný výkon a mäkký kontakt, je táto loptička vhodná práve pre vás,“ upresňuje.

Za tým účelom novú generáciu vylepšili o nové jadro s rýchlou vrstvou (FastLayer), vďaka ktorej sa na loptičku prenáša väčšia rýchlosť. V praxi to znamená, že dosiahnete väčšiu vzdialenosť, zatiaľ čo uretánový obal SeRM ponúka maximum rotácie a schopnosť loptičky po dopade rýchlo zastaviť. Uvedené jadro (Fastlayer) je pre tretiu generáciu loptičiek primárne. Vďaka jeho postupnému prechodu od mäkkého vnútorného jadra smerom k pevnejšiemu okraju sa FastLayer správa ako tisíce vrstiev, čo prináša predĺženie úderov aj mäkký kontakt bez akýchkoľvek kompromisov.

Novinku samozrejme vyzbrojili tiež vlastnou technológiou Spin Skin spolu s materiálom Slide-Ring (SeRM), čo, ako už golfisti veci znalí vedia, je uretánová zložka tvoriaca súčasť obalu. Vďaka nej drážky palíc lepšie dosadnú k loptičke. Tým sa zvýši trenie, takže loptičke dáte ľahšie požadovanú rotáciu a úder budete viac kontrolovať. Práve to je pri ranách na grín podstatné. V neposlednom rade pracovali s prvkami, ktoré zjednodušujú vyrovnanie loptičky, aby ste ľahšie zamierili. A väčšia presnosť sa určite pozitívne premietne aj na sebavedomí každého hráča. Dobrá správa na záver – tucet loptičiek sa dá kúpiť za 40 eur.

Kľúčové technológie – Nová vrstva jadra

Nové jadro s rýchlou vrstvou prináša vzdialenosť a mäkký pocit pri odpale. Deje sa tak vďaka konštrukcii pozostávajúcej z mäkkého vnútrajška, od ktorého smerom k vonkajšiemu okraju rastie pevnosť hmoty.

Nový povrch Spin Skin spoločne s tzv. SeRM

SeRM, nový uretánový obal z pružne spojených molekúl umožňuje, aby drážky „wedžiek“ aj želiez tesnejšie dosadli k loptičke. Tým sa zvýši trenie a ľahšie docielite údery s potrebnou rotáciou. Po stranách loptičky doplnili prvky, ktoré napomáhajú vyrovnávaniu. Hráči ich ocenia najmä pri rozhodujúcich patoch. Okrem toho 388 „dimplov“ tvoriacich vzorku je zoskupených tak, aby pomáhali pri prenikavom lete loptičky, a to za akýchkoľvek podmienok. Redukujú odpor vzduchu a podporujú vztlak, čo prispieva k predĺženiu vzdialenosti.

-jj-, www.srixoneurope.com

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv