Neprehliadnite

Rory McIlroy: „Golf už by som si Trumpom nezahral“

 

Hviezdny golfista Rory McIlroy už v tom má jasno. So súčasným prezidentom USA a rekreačným golfistom Donaldom Trumpom už hrať golf nebude. Severný Ír vyčíta prvému mužovi Spojených štátov arogantný a ľahostajný prístup k riešeniu súčasnej pandémie koronavírusu Covid-19.

„Nachádzame sa uprostred niečoho dosť vážneho. Skutočnosť, že sa to snaží spolitizovať a využiť vo svojej kampani, keď tvrdí – realizujeme najviac testov na svete – ako keby to bola nejaká súťaž. To je proste hrozné. Takto by sa vodca správať nemal,“ uviedol McIlroy v golfovom podcaste.

Víťaz štyroch majorov sa stretol s Trumpom na golfovom ihrisku v roku 2017, no aj vtedy za to schytal na sociálnych sieťach kritiku. „Ten deň, čo som s ním a ďalšími ľuďmi strávil, som si užil. Ale to neznamená, že súhlasím s tým, čo hovorí. Znovu bych som s ním už hrať nešiel,“ dodal 31-ročný rodák z britského Holywoodu.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv