Neprehliadnite

Nečakané problémy major turnaja alebo US Masters bez školákov?

 

Nečakaný problém musí riešiť vedenie golfového klubu vedenie Augusty National, ktoré kvôli celosvetovej pandémii koronavírusu Covid-19 presunulo tohroročný US Masters z apríla na november. Na tradične prvom major turnaji sezóny totiž hrozí podstatne menšia školopovinných detí.

Počas aprílových súbojov o „Zelené sako“ totiž mávajú školáci prázdniny. Mnohí z nich pracujú ako dobrovoľníci  na samotnom turnaji. Ďalší spoločne so svojou rodinou dočasne opúšťajú byty a domy, ktoré následne lukratívne prenajímajú návštevníkom golfového major turnaja. Aj vzhľadom na tieto ekonomické aspekty môže turnaj fungovať tak, ako sme ho poznali doteraz.

Čerstvý problém sa vedenie Augusta National pokúša teraz vyriešiť prehováraním miestnych škôl, aby dali svojim žiakom v termíne turnaja jesenné prázdniny. „Naší snahou je čo najviac ísť v ústrety našim komunitným partnerom a umožniť našim zamestnancom a študentom byť súčasťou a pracovať na tejto každoročnej akcii,“ stojí v maile, ktorý dostali miestne školy v oblasti Aiken County, ktorá spravuje niekoľko škôl nielen v oblasti Augusty. US Masters sa bude tento rok konať v termíne od 12. do 15. novembra.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv