Neprehliadnite

Mizuno: V znamení vydareného návratu

 

Spoločnosť Mizuno je vo svete golfu dlhodobo uznávaná ako výrobca prémiových a technologicky vyšperkovaných kovaných želiez. V posledných rokoch sa tiež častejšie presadzovala v segmente obuvi a oblečenia. Ale patre? Verte alebo nie, v špičkovej sérii patrov M.CRAFT ide len o návrat na už kedysi prebádané teritória. Aj preto sme tentoraz nesiahli v predstavovaní noviniek po tom, čím je značka Mizuno preslávená.

Japonský výrobca si drží závideniahodnú reputáciu naprieč golfovým priemyslom, zvlášť potom vďaka remeselnej dokonalosti palíc. Prvá edícia nových patrov M.CRAFT s touto tradíciou absolútne ladí. Každá z palíc je kovaná z kvalitnej karbónovej ocele 1025, teda z rovnakého materiálu ako železá. Počítačové frézovanie umožňuje absolútnu presnosť tvaru, v lícovej časti je potom zárukou mäkšieho kontaktu a čistého rolovania loptičky

Patre sa dostali na svetový trh koncom marca, a to v troch klasických tvaroch (označených rímskymi číslami I, II a III), v cene okolo 300 euro. V prípade modelu M.CRAFT I si za tuto cenu obstaráte pater vhodný pre hráča, ktorý vedie palicu do úderu po výraznejšom oblúku. Ďalej ho charakterizuje hranatejšia zadná časť, ťažisko na špičke a stredne zošikmený kŕčok. Pater označený II je vyvážený do stredu a vyhovie hráčom s miernym oblúkom, tretí z modelov patrí medzi stredné mallety a ponúka viac stability, pričom po ňom siahnu golfisti hrajúci po menšom oblúku.

Celkovo je pater konštruovaný tak, aby podporil rytmický pohyb. Doladiť ho je možné pomocou dvoch vymeniteľných závaží na spodku s hmotnosťou 8 gramov. Zároveň si môžete zakúpiť sadu, ktorá obsahuje po dvoch troj a a trinásťgramových závažiach a tie sa dajú nahradiť za pôvodné. Ponúka zahŕňa tri verzie povrchovej úpravy – klasický biely satén, stále populárnejšiu modrú a  intenzívne čiernu. Dodávajú sa na šaftoch Nippon s gripmi Lamkin Deep Etched Full Blue cord a pochopiteľne nechýba kožený obal v tradičných farbách výrobcu.

-jj-, golf.mizunoeurope.com

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv