Neprehliadnite

McIlroy prezradil, kde bude hrať po reštarte

 

Aktuálny líder svetového rebríčka profesionálnych golfistov Rory McIlroy potvrdil, že do reštartovanej sezóny vstúpi 11. júna na turnaji Charles Schwab Challenge. Severný Ír súčasne prezradil aj svoj ďalší turnajový programe po návrate do súťažného kolotoča.

McIlroy sa priaznivcom golfu ukáže už o týždeň počas májovej exhibície Driving Relief na Floride. Spoločne s Dustinom Johnsonom vyzvali na súboj Rickieho Fowlera s Matthewom Wolffom. V tomto prípade však pôjde skôr o to nasýtiť hladných golfových divákov pri televíznych obrazovkách a súčasne prispieť na dobrú vec. V Coloniale sa už však bude po troch dlhých mesiacoch hrať klasický súťažný turnaj PGA Tour. „Nemôžem hovoriť za všetkých, ale ja osobne chcem byť späť a hrať. Mám v pláne odohrať všetky tri úvodné turnaje. Myslím, že bude fajn byť späť a hrať,“ poznamenal McIlroy, ktorého už svrbia ruky.

Okrem íventu v Coloniale sa tak zúčastní tiež na turnajoch RBC Heritage (18.-21. júna) a Travelers Championship (25.-28. júna). Ak by sme sa nenachádzali v období pandémie koronavírusu Covid-19, by pritom rodák zo severoírskeho Holywoodu na týchto turnajoch zrejme chýbal. V Coloniale to bude v podstate jeho premiéra  a na RBC Heritage sa zatiaľ predstavil raz a to už v roku 2009.

Len turnaj Travelers Championship už v minulosti niekoľkokrát navštívil, keď na ihrisku TPC River Highlands skončil pred dvoma sezónami delený sedemnásty a o rok neskôr o päť priečok vyššie. „Samozrejme, že musíme urobiť všetky opatrenia na to, aby sa mohli znovu organizovať akcie na našom okruhu. Myslím, že PGA Tour pripravila veľmi komplexný plán. Pokiaľ sa im ho podarí naplniť, nevidím dôvod, prečo by sme 11. júna nemohli začať. Pokiaľ tomu tak bude, budem pripravený ísť do Fort Worthu,“ potvrdil svoje súťažné plány McIlroy.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv