Neprehliadnite

European Tour: Od konca júla kvarteto turnajov

 

Golfová sezóna na európskom okruhu by sa mohla po koronavírusovej pauze znovu rozbehnúť na konci júla. Vedení European Tour údajne plánuje usporiadať po British Masters, ktoré je na programe od 30. júla do 2. augusta, na ihriskách v Anglicku a vo Walese ešte tri ďalšie turnaje.

Golfisti na European Tour naposledy hrali začiatkom marca v Dauhe. Kvôli pandémii koronavírusu bolo zrušených či odložených už 17 turnajov, ktoré sa započítavajú do elitného európskeho seriálu. Medzi ôsmimi odvolanými je aj augustové Czech Masters na ihrisku Albatross neďaleko Prahy.

Golfoví odborníci sa domnievajú, že po British Masters budú na ihrisku Close House na severovýchode Anglicka nasledovať ďalšie dve anglické zastávky vo Forest of Arden a Hanbury Manor. Vo Walese by malo golfistov hostiť ihrisko Celtic Manor. V hre budú prémie vo výške milión eur. Vedenie okruhu zatiaľ správy oficiálne nepotvrdilo.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv