Neprehliadnite

Charles Schwab Challenge: Aktuálny ročník v Coloniale vstúpi do histórie

 

Všetko zlé, je na niečo dobré. Organizátori turnaja Charles Schwab Challenge majú v ťažkých časoch malý dôvod na radosť. V Coloniale je totiž o dva týždne naplánovaný reštart zámorského okruhu PGA Tour.

Už uplynuli viac ako tri mesiace odvtedy, čo hráči na najprestížnejšej golfovej série sveta odohrali celý súťažný turnaj. PGA Tour prerušili 12. mája po úvodnom kole na The Players. Teraz sa už ale zdá, že nič nebráni jej reštartu. Síce to bude za výrazných bezpečnostných opatrení a na minimálne štyroch úvodných íventoch bez divákov, ale aj tak sa majú fanúšikovia na čo tešiť. Turnaj v Coloniale je podľa odborníkov ohodnotený 560 bodmi, pričom víťaz získa 66 bodov.

Pri televíznych obrazovkách tak diváci budú môcť prakticky týždeň čo týždeň sledovať turnaje, ktoré by mohli smelo konkurovať major akciám, alebo minimálne tým najprestížnejším akciám sezóny či turnajom WGC. Už teraz je isté, že sa na Charles Schwab Challenge predstavia štyria z aktuálne siedmich najlepších hráčov sveta. Účasť už prisľúbili Rory McIlroy (1.), Brooks Koepka (3.), Dustin Johnson (5.) a Patrick Reed (7.), pričom ďalší hráči ešte majú čas sa prihlásiť do turnaja do piatku 5. júna.

Celkovo by sa malo ukázať minimálne 30 golfistov zo svetovej Top 50 a ďalší možnú účasť na turnaji zvážia potom, čo pre profesionálnych športovcom prestala koncom minulého týždňa platiť niektoré opatrenia. Predovšetkým ide o nutnosť stráviť 14 dní v karanténe po prílete do USA, čo mohla byť prekážka najmä pre niektorých európskych golfistov. Aj preto sa dá očakávať, že štartovné pole ešte zosilnie.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv