Neprehliadnite

Champions for Charity: Exhibícia Woodsa a Leftyho s americkými futbalistami mala úspech

 

Charitatívnu golfovú exhibíciu amerických športových hviezd ovládli bývalý prvý hráč sveta Tiger Woods s Peytonom Manningom. Na Floride zdolali ďalšieho slávneho golfistu Phila Mickelsona s iným hráčom amerického futbalu Tomom Bradym.

Zápas vyniesol finančný zisk vo výške 20 miliónov amerických dolárov, ktorý venovali organizátori a účastníci exhibície pre ľudí postihnutých koronavírusovou pandémiou. V podstate je to dvojnásobok toho, čo organizátori očakávali. Víťaz 15 turnajov kategórie major Woods a držiteľ dvoch prsteňov za triumf v Super Bowlu Manning viedli po úvodných deviatich jamkách o tri. V druhej polovici sa však zasekli a ich súperom sa podarilo stratu znížiť na rozdiel jedinej jamky.

 „Klobúk dole pred Tomom a Peytonom. Toto je naše ihrisko, týmto sa živíme. Nedokážem si predstaviť, že by som sa vydal do ich teritória a hral na rovnakej úrovni americký futbal,“ skonštatoval s rešpektom Woods. Šesťnásobný víťaz Super Bowlu Brady sa blysol predovšetkým na siedmej jamke, na ktorej trafil jamku z ferveja. Následne usadil basketbalovou legendu Charlesa Barkleyho, ktorý zápas komentoval pre televíziu a uťahoval si z Bradyho pomalšieho rozjazdu. „Buď ticho, Chucku,“ reagoval Brady s úsmevom.

„Byť v ringu s takými chlapíkmi je skutočne mimoriadny zážitok. Celú dobu som nebol vo svojej koži. Ale podarilo sa vybrať 20 miliónov a pomôcť ľuďom, ktorí prechádzajú ťažkým obdobím, takže to bola pre mňa česť zúčastniť sa na takom ívente. Budem si to pamätať,“ uviedol Manning. Obe golfové hviezdy hrali súťaž naposledy v zime. Sezóna US PGA Tour sa má znovu rozbehnúť 11. júna turnajom Charles Schwab Challenge v texaskom Fort Worthe.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv