Neprehliadnite

Američan Dahmen zahral tréningové kolo snov!

 

Profesionálny golfista Joel Dahmen na svoje májové tréningové kolo v arizonskom Mesa Country Clube nezabudne do konca života. Tridsaťdvaročný Američan z PGA Tour v priebehu troch hodín zaznamenal rekord ihriska s magickým číslom 58!

Dahmen na PGA Tour skončil najlepšie druhý za Maxom Homom vlani na Wells Fargo Championship. Svoje jediné dva významnejšie profesionálne tituly si pripísal už v roku 2014 na PGA Tour Canada. V piatok si ale dokázal, že hru na to, aby vyhrával aj veľké turnaje rozhodne má. Len ju musí ukázať v kľúčových momentoch turnaja a nielen počas tréningu. Dahmen bol pritom ešte po siedmich jamkách len dve rany pod par, keď zahral dva berdíky a päť parov.

Potom sa ale rozbehol k neskutočnému golfu, keď nezapísal vyššie číslo než 3 a bolo z toho spomínané vysnívané skóre. „Držal som rekord ihriska na všetkých svojich domovských ihriskách, okrem Mesa Country Clubu. To sa dnes zmenilo, keď pri tom bolo aj niekoľko kamarátov. Bola to zábava!“ napísal Dahmen na sociálnych sieťach.  Z priloženej skórkarty je zrejmé, že posledných 11 jamiek zahral na dvanásť rán pod par. Potreboval k tomu ígle na všetkých troch päťparoch a ďalších šesť berdíkov. Par zahral len na dvoch trojparových jamkách.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv