Neprehliadnite

Welten Báč: Letný golfový tábor pre deti

 

Welten Báč organizuje aj v tomto roku Letný golfový tábor pre deti vo veku od 6 do 16 rokov.  Pre golfové ratolesti sú po vedením profesionálneho trénera Petra Bučka pripravené dva turnusy.

Spomínané detské tábory v Báči, ktorý sa nachádza asi 23 km od Bratislavy, sa uskutočnia v dvoch termínoch: 13. – 17. júla 2020 a 10. – 14. augusta 2020. V každom z oboch turnusov sa počíta s maximálnym počtom 15 detí. Cena detského tábora pre nečlenov GC Welten je 270 eur a  250 eur pre klubových členov s ročným hracím fee. Na golfové nádeje čaká v Báči okrem skúseného kouča aj výučba hry a pravidiel respektíve golfovej etikety.

„Deti pracujú pod odborným dohľadom profesionálnych golfistov, pričom dopoľudnajšia a popoľudnajšia výučba golfu trvá 4,5 h denne. Malí golfisti sa oboznámia aj s vysvetlením základných pravidiel. Skrátka bude najskôr teória a potom prax. Súčasťou táborového programu je aj detská atletika, športové hry a gymnastika. K dispozícii budú aj drivingové loptičky a palice počas celého týždňa, neobmedzená hra na public jamkách a celodenný pitný režim so stravou (pozn. desiata, obed, olovrant, zdravé sladkosti),“ uviedlo vo vyhlásení vedenie klubu.

Deti budú na začiatku golfových táborov rozdelené podľa výkonnosti a veku do skupín. Pre deti, ktoré budú na golfe po prvý raz, sú prirodzene pripravené golfové palice. Pokročilé deti (s HCP) budú mať tréning aj na ihrisku. Greenfee nie je v cene tábora, bude individuálne dohodnuté s manažérom klubu a informáciu dostanú rodičia ešte pred začiatkom tábora.
V prípade záujmu sa informujte kontaktujte na tel. č. 0905/ 234602 alebo na recepcii klubu golf@welten.sk (mazuch@gcwelten.sk).

Okrem letného tábora s Petrom Bučkom pripravujú v Báči aj ďalšiu ponuku v spolupráci s Jakubom Hrbáňom, o ktorej Vás ešte budeme informovať.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv