Neprehliadnite

Časopis GOLF Revue dostal nový „look“

 

Milé golfistky, milí golfisti, milí priatelia,

chceme sa s Vami podeliť o radosť, ktorú máme z nášho časopisu GOLF, revue o golfe a životnom štýle, ktorý sme v 19. sezóne jeho vychádzania obliekli do nového šatu.

Časopis GOLF teda od dnešného dňa nájdete v krásnom novom „kabáte“. Z doterajšieho menšieho formátu sme GOLF zmenili na asi najväčší časopis na slovenskom trhu s nádhernou grafikou a luxusným papierom.

Hoci má časopis GOLF novšiu a krajšiu úpravu, zostali v ňom aktuálne informácie o dianí v domácom a svetovom golfe, ale aj tipy na budúcu dovolenku doma i v zahraničí.

Ďalej tam nájdete informácie o luxusných drobnostiach, krásnych a rýchlych autách, jachtách, šperkoch, parfumoch a mnoho ďalších skvelých článkov, ktoré Vám určite oživia tieto dni v tieni nebezpečnej pandémie.

A ešte golfový bonbónik: v aktuálnom časopise GOLF revue nájdete aj informácie, ako si objednať knižôčku: Frídrop Milana Lasicu, kde si môžete prečítať jeho glosy na golfovú tému.

Časopis GOLF, revue o golfe a životnom štýle, nájdete v každom dobrom stánku za rovnakú cenu ako doteraz.

A po jeho prečítaní nám dajte vedieť, ako sa Vám páčil.

Na Vaše názory a postrehy sa teší

Ivan Mičko

Vydavateľ a šéfredaktor
GOLF, revue o golfe a životnom štýl
micko@golfrevue.sk
telefón: 0903 723 532

Albatros Group, s.r.o.
Tallerova 10
911 06 Bratislava

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv