Neprehliadnite

Golfový fanúšik zažaloval Woodsa kvôli kedíkovi

 

Zrejme dúfa, že vďaka niektorým svojským zámorským zákonom, vytiahne z golfovej legendy peniaze. Alebo Briana Borrusa láka túžba po pozornosti médií? Možno sú dokonca jeho požiadavky oprávnené? Golfový fanúšik z Floridy sa každopádne zviditeľnil súdnou žalobou na Tigra Woodsa a jeho kedíka Joea LaCavu.

 

Borruso tvrdí, že mu LaCava počas turnaja Valspar Championship v Tampe v roku 2018 spôsobil zranenie s trvalými následkami, keď ho strčil do davu divákov. Muž požaduje odškodné vo výške minimálne 30.000 USD. Borruso v žalobe popísal, že incident sa odohral v 3. kole turnaja. Keď loptička po Woodsovom odpale dopadla blízko neho, chcel si Borruso urobiť selfie so slávnym golfistom v pozadí. LaCava ho však strčil do davu divákov a spôsobil mu zranenie, ktoré muž opísal ako „trvalé či chronické“.

 

Víťaz pätnástich turnajov kategórie major Woods je vedený ako obžalovaný kvôli tomu, že je LaCavovým zamestnávateľom. V žalobe sa tvrdí, že podľa Golfovej asociácie USA sú hráči zodpovední za správanie svojich nosičov, pričom Woods „si nesplnil svoje povinnosti a umožnil“ LaCavovi použiť fyzickú silu. Väčšina kedíkov však cíti povinnosť chrániť svojich hráčov za každú cenu a LaCava má vzhľadom k davom, ktoré na každom turnaji Woodsa sprevádzajú, asi najťažšiu úlohu na US PGA Tour.

 

Zdatný šesťdesiatnik s holou hlavou a fantastickými schopnosťami analyzovať, poradiť a „upokojiť aj Tigra“, vzbudzuje rešpekt. Patrí k najdôležitejším článkom tímu golfovej legendy, má za sebou spoluprácu s Fredom Couplesom či Dustinom Johnsonom. Inkriminovaný turnaj bol navyše dôležitý pre Woodsa, ktorý sa vracal do hry po dlhodobom zranení. Na turnaji Valspar Championship nakoniec obsadil delenú druhú priečku. Jeho comeback o pár mesiacov neskôr vyvrcholil triumfom na Tour Championship a v nasledujúcom roku slávnym víťazstvom na US Masters.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv