Neprehliadnite

Veľké fitting dni v apríli – Lozorno, Šajdíkové Humence a Borša

 

Golfoví nadšenci pozor! Spoločnosť Golf Centrum organizuje tretí aprílový piatok a víkend tradičné Veľké fitting dní v spolupráci s trojicou klubov – Pegas Golf Club Lozorno (17. apríla o  13.00 – 19.00h), Penati Golf Resort Šajdíkové Humence (18. apríla o 10.00-18.00 h) a Green Resorte Hrubá Borša (19. apríla 10.00 – 18.00 h).

V sobotu a nedeľu si môžete prísť zmerať svoj švih a vyskúšať najnovšie modely golfových palíc. Odborníci porovnajú vám namerané hodnoty vašich súčasných palíc s novými modelmi svetoznámych značiek. Optimálne palice, vyrobené na mieru vášho golfového švihu, si budete môcť objednať za zvýhodnené ceny. Palice na mieru vám zostavia páni z fitting teamu Golf Centrum.

Fitting golfových palíc nie je dôležitý len pre výkonnostných hráčov, ale pre všetkých golfistov. Golf je šport, kde fyzika zohráva veľkú úlohu a správna dĺžka úderového ramena (šaftu) a postavenie úderovej plochy ovplyvňuje zásadne dráhu letu. Základnými meraniami výšky, dĺžky rúk jednoducho odborníci zistia správne základné parametre palíc pre každého “golfového pacienta.”

V druhej, dynamickej fáze fittingu, sa merajú švihové charakteristiky každého jednotlivca na základe rýchlosti a tempa švihu. Výsledkom je odporučenie optimálnej golfovej palice individuálne pre každého golfistu podľa jeho výkonnosti, statických a dynamických charakteristík švihu. V piatok môžete navyše vďaka odborníkom nájsť v Penati aj ideálny typ loptičiek pre vašu hru.

“Pri našich Fitting dňoch je štandardom meranie na profesionálnych prístrojoch. Porovnávajú sa výsledky s vašimi súčasnými palicami voči novo odporučeným paliciam resp. špecifikáciám. Z týchto porovnaní je jasné, či sú súčasne palice vyhovujúce alebo je iná špecifikácia vhodnejšia pre vašu hru,” uviedla vo svojej reakcii spoločnosť Golf Centrum.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv