Neprehliadnite

V Red Oak pri Nitre golfová lekcia zadarmo

 

Aj v novej sezóne si v Nitre-Lužiankach pre širokú verejnosť pripravili Golfovú akadémiu. Je určená pre absolútnych začiatočníkov, ktorí ešte nikdy nedržali v rukách golfovú palicu, ani žiadnu nevlastnia.

Dôvod je prozaický. V Red Oak si chcú vypestovať klubových členov spomedzi ľudí, ktorí by to aj chceli vyskúšať, ale na golfové ihrisko majú akosi stále ďaleko. „Všetkých golfových začiatočníkov a širokú verejnosť pozývame na ukážkové hodiny golfu do nášho Red Oak. Príďte sa oboznámiť s našim ihriskom a bezplatne si vyskúšať golf. Dozviete sa niečo o histórii golfu, našom 18 jamkovom ihrisku, základoch hry a čo je hlavné, na vlastnej koži si vyskúšate tento olympijský šport,“ uvádzajú oficiálne klubové zdroje.

Záujemcom, nováčikom postačí v Nitre-Lužiankach na úvod športová obuv a dobrá nálada.  Golfová akadémia prebieha každú stredu od 16.00 h do 17.00 h. Trénerom akadémie je klubový kouč s dlhoročnými skúsenosťami  Tomáš Rádl. Mimo uvedené termíny je možné sa dohodnúť na individuálnom prístupe a hodinách. Lekcia golfu prebieha v skupinách, preto vezmite rodinu alebo priateľov a zažite spolu ničím nerušené chvíle. Maximálny počet záujemcov na jednu golfovú hodinu je 8 osôb.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv