Neprehliadnite

Trnavskí golfoví nadšenci začali v Malom Berlíne

 

Nadšenci z klubu Golf Trnava odštartovali novú sezónu Klubovým večerom v priestoroch Malého Berlína. Vo formálnejšej atmosfére si „trnavskí golfisti“ zhodnotili uplynulú sezónu a predstavili plány na tú nadchádzajúcu.

Moderátorom celého večera bol herec a golfový nadšenec Peter Sklár, ktorý predstavil najúspešnejších juniorov a celý realizačný tím. Hosťom zatancovali tanečníci z Tanečno-športového centra Swing a zahrala skupina Ukitas.


Golfisti a hostia si pochutnali na skvelom jedle, ktoré pripravil nový člen trnavského tímu – kuchár Roman Bachratý. Veľmi nás teší, že nás svojou návštevou poctili aj prezident SKGA Tomáš Stoklasa a župan TTSK Jozef Viskupič,“ skonštatoval člen prezídia trnavského klubu Michal Novotný.  Trnavské ihrisko je otvorené pre golfistov od  14. marca (9.00-18.00 h), pričom k dispozícii budú všetky tréningové plochy – chipping, putting, T-line z trávy a na ihrisku letné gríny.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv