Neprehliadnite

Tiger Woods: „Teraz sú dôležitejšie veci než golf!“

 

Podľa slávneho golfistu Tigra Woodsa je dobre, že kvôli pandémii koronavírusu odložili niekoľko    turnajov vrátane aprílového US Masters. Podľa 44-ročného Američana, ktorý mal v Augusta National obhajovať titul, sú teraz dôležitejšie veci než šport.

Vedenie  US PGA Tour najskôr odložilo už rozohraný The Players Championship a postupne  zrušilo ďalšie štyri turnaje. Následne organizátori odložili aj US Masters, ktoré sa podľa pôvodného plánu malo uskutočniť od 9. do 12. apríla. Slávne zelené sako si tam vlani obliekol práve Woods.

„Musíme byť v bezpečí, uvedomelí a robiť, čo je pre nás, našich milovaných a naše okolie najlepšie,“ napísal víťaz 15 turnajov kategórie major na sociálnej sieti. „V živote sú teraz dôležitejšie veci než golfové turnaje,“ pridal bývalý prvý hráč sveta, ktorý v doterajšej kariére získal 82 titulov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv