Neprehliadnite

„Odložme Ryder Cup, dohrajme major turnaje,“ navrhuje Paul Casey

 

Anglický golfista Paul Casey navrhuje presunúť Ryder Cup na budúci rok, aby sa v tejto sezóne stihli odohrať niektoré veľké turnaje. Kvôli koronavírusu už zrušili major íventy US Masters a US PGA Championship, prestížna US PGA Tour a všetky ostatné série sú prerušené.

 

Prestížny Ryder Cup, v ktorom sa každé dva roky stretávajú tímy Európy a USA, je v kalendári naplánovaný na september. „Nie som veľký fanúšik odkladania vecí, ale už bol odložený v minulosti, tak prečo by sa to nemohlo urobiť znovu,“ pripomenul Casey situáciu po 11. septembri 2001. Po teroristických útokoch v USA bol Ryder Cup o 12 mesiacov odložený a od tej doby se koná v párnych rokoch .

 

Aktuálny ročník, v ktorom by mal európsky výber obhajovať titul z Francúzska spred dvoch rokov, sa má v septembri uskutočniť na ihrisku Whistling Straits v americkom Wisconsine. O možnom odložení sa ale zatiaľ len špekuluje. „Pokiaľ by mali byť v ohrození životy, potom to musíme urobiť, to je jasné. Ja by som to podporil,“ vyhlásil Casey, ktorý tak určite tento týždeň nezavŕši víťazný hattrick na turnaji Vaspar Championship vo floridskom Palm Harbor.

 

„Súčasná situácia už nie je o golfe. Je to o starostiach o bezpečnosť ľudí, ľudskom zdraví a ekonomických dopadoch toho všetkého,“ dodal jeden z členov predvlaňajšieho víťazného mužstva.  Z kalendára US PGA Tour už kvôli koronavírusu Covid-19 vypadlo jedenásť podujatí. Osem z nich organizátori pre tento rok definitívne zrušili. Sezóna prestížneho amerického seriálu je momentálne prerušená najmenej do polovice mája.

 -jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv