Neprehliadnite

Golf Digest: Slovenské golfové ihriská medzi najlepšími

 

Známy mienkotvorný golfový časopis Golf Digest uverejnil na svojej stránke aktuálny ranking najlepších golfových ihrísk „The Best Golf Courses In Every Country“. Slovensko v tomto rebríčku reprezentujú tri ihriská, z toho dve sú naše – na prvom mieste Nicklaus Design Legend Course a na treťom Heritage Course.

Okrem malebnej scenérie borovicových lesov Záhoria si pozornosť hodnotiacej komisie získal aj región lužných lesov Malého Dunaja. A tak k umiestneniu na druhej priečke a k úspešnému zviditeľňovaniu slovenského golfu v zahraničí môžeme zablahoželať kolegom zo Sedína.

Tešíme sa aj z toho, že pri pátraní po najlepších golfových ihriskách na Európskom kontinente sa v hľadáčiku Golf Digestu ocitli aj naše zahraničné partnerské ihriská – česká ‚topka‘ Albatross pri Prahe, Dachsteinský Adamstal, Zala Springs neďaleko Balatonu a z krajiny bielych polárnych nocí fínska Kytäjä,“ uvádza klubový web.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv