Neprehliadnite

Aj v Sedíne už dostala golfová sezóna zelenú

 

V golfovom rezorte Sedín sú pre golfistov dvere otvorené od prvého marcového dňa. Počasie až nečakane praje a tak ihrisko, aj cvičné plochy, sú pripravené s letnými grínmi.

Driving range je rovnako možné už používať, ale z tamojších profi podložiek Huxley, ktoré dokonale napodobujú živú trávu a sú šetrné k zápästiam hráčov. Otváracia doba na skoré jarné obdobie je určená od 9.00 do 18.00 h.  Reštaurácia bude zatiaľ v prevádzke so skráteným jedálnym lístkom – studenými, teplými nápojmi a ľahkým občerstvením.

Aj počas tohtoročných letných prázdnin pripravili v Sedíne pre najmenších detské letné kempy. Negolfisti, alebo začiatočníci, tak majú možnosť zažiť netradičnú časť prázdnin na brehu Malého Dunaj. V zajatí lužných lesov môžu spoznávať hravou formou golf a golfový život. Deti, ktoré už majú základy golfu, budú mať možnosť trénovať pod dohľadom skúseného trénera.

Na praktických cvičeniach sa deti pod dohľadom PRO trénera naučia okrem techniky úderov aj pravidlá golfu a golfovú etiketu. Okrem golfu zažijú deti kopec zábavy a pohybovo –  športových aktivít s animátormi. Detský letný camp je určený pre deti od 8 do 13 rokov. V cene pobytového campu je zahrnuté celodenné stravovanie (desiata, obed, olovrant), pitný režim, animátori, golfové vybavenie, tréningové plochy aj golfové zázemie. Viac info na webovom portáli klubu.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv