Neprehliadnite

Woods kompletne prerobí ihrisko v slávnom Pebble Beach

 

Spoločnosť Tigera Woodsa – TGR Design dostala za úlohu prerobiť krátke historické ihrisko Peter Hay Golf Coure v legendárnom Pebble Beach. Slávnostné znovuotvorenie je naplánované  už na jeseň tohto roku.

V roku, keď slávne ihrisko oslávilo 100 rokov od založenia, sa už Pebble Beach Company pozerá do budúcnosti. A tak spoločnosť oznámila, že sa s TGR Design dohodla na vybudovaní úplne nového krátkeho trojparového ihriska na mieste Peter Hay Golf Course.

Peter Hay bol v Pebble Beach dlhoročným hlavným profesionálom a ihrisko nesie práve jeho meno od svojho vzniku v roku 1957. Od tej doby slúži predovšetkým mladým generáciám hráčov, keď hostilo viacero juniorských a charitatívnych turnajov.

Cieľom Pebble Beach Golf Company je celoročne zvýšiť kvalitu svojho krátkeho ihriska a povýšiť ho na úroveň okolitých vyhlásených ihrísk na poloostrove Monterey, ako sú Pebble Beach Golf Links, Spyglass Hill Golf Course, The Links at Spanish Bay a Del Monte Golf Course.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv