Neprehliadnite

Vietnamský golfový raj bude eko!

 

Máte gule na zmenu zemegule? Golfové kluby z  Vietnamského pobrežia zjavne áno a preto chcú zo svojich rezortov úplne odstrániť jednorázové plasty.

Už teraz si návštevníci týchto vyhlásených ihrísk v strednom Vietnamu nevypijú svoj sladký drink po runde s plastovou slamkou. A tým to zďaleka nekončí. Najlepšie ihrisko v centrálnom Vietname sa v tomto roku združili do organizácie Vietnam Golf Coast (VGC), aby marketingovo posilnila svoje postavenie jednej z najlepších golfových destinácií v Ázii. Kvarteto z týchto klubov sa zaviazali k odstráneniu jednorázových plastov zo svojej prevádzky.

Do spomínanej skupiny patrí rezort Laguna Golf Lang Co, ktorý dizajnoval Sir Nick Faldo, Ba Na Hills Golf Club od Luka Donalda, Montgomerie Links od Colina Montgomerieho a na otvorenie čakajúci Hoiana Shores Golf Club od Roberta Trenta Jonesa juniora. Všetky spomínané ihriská sú vyhlásené svojou neobyčajnou krásou, jamkami vyrezanými v džungli alebo na stráňach a skalách na pobreží. Čoskoro sa navždy zbavia plastových odpadkových košov, doplnkov do šatní, téglikov aj slamiek.

Vidí v tom svoj príspevok k záchrane planéty a morí pre budúce generácie a tiež poskytnutie dobrého príkladu ázijskému golfovému priemyslu prijímaním zmysluplných opatrení na ochranu životného prostredia. Plastové vrecká na odpad tak nahradili bambusové koše, príslušenstvo vymenili za drevené alebo bambusové, tégliky sú len z papieru a používajú sa výhradne papierové, bambusové, kovové alebo z trávy vyrobená slamky.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv