Neprehliadnite

Vic Open: Spilková bojovala s vetrom, skončia v piatej desiatke

 

Nevydarené  tretie kolo, ktoré ovplyvnil silný vietor, pripravilo českú golfistku Kláru Spilkovú o účasť vo finále na turnaji Vic Open. Na austrálskom podujatí z kalendára LPGA Tour skončila na  delenom 41. miesto.

 

Pražská rodáčka s olympijskými skúsenosťami v sobotu zahrala u protinožcov šesť úderov nad par, celkovo si pohoršila na -1 a o ranu neprešla netradičným druhým katom do záverečného dňa. Turnaj v Barwon Heads je spoločnou akciou LPGA a mužskej European Tour.

V nedeľu bude o tituly hrať len 40 najlepších žien a 38 mužov. Spilková bola po úvodnom dejstve na delenom šiestom mieste, po druhom však klesla na delené 20. miesto, no aj tak s istotou prešla prvým katom.

V sobotu silne fúkalo a pod par sa zo65 hráčok dostalo len päť golfistiek. Spilková zapisovala sedem bogey a jedného berdíka. Na čele poradia je Kórejčanka Čo A-jen s 12 ranami pod par. Turnaj mužov vede domáci Min Woo Lee, ktorý má celkové skóre -15.

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv