Neprehliadnite

Saudi International: G-Mac ukončil čakanie na titul na kontroverznom turnaji

 

Lukratívny turnaj Saudi Interntional ovládol Graeme McDowell, ktorý získal po takmer šesťročnej pauze svoj jedenásty titul na European Tour a celokovo šestnásty v profesionálnej kariére.

Podujatie v Saudskej Arábii niektorí hráči bojkotovali pre potlačovanie ľudských práv v tejto krajine. Hviezdny Tiger Woods sa zasa vyhovoril na únavu a veľkú vzdialenosť. Tridsaťštyriročný severoírský šampión triumfoval o dvě rany pred Američanom Dustinom Johnsonom, ktorý obhajoval vlaňajší triumf.

McDowell, ktorý oslvoval major titul na US Open 2010, išiel do posledného kola v úlohe lídra a navzdory tlaku súperov obstál. „Je to cenné víťazstvo. Posledný rok a pol som tvrdo drel, aby som sa mohol ešte raz vrátiť a hrať proti týmto chlapcom. Je to úžasné patriť medzi tých najlepších,“ poznamenal G-Mac.

Účasť na turnaji odmietli jeho krajan Rory McIlroy i spomínaný Woods, ktorého podľa médií nepresvedčilo ani štartovné vo výške troch miliónov dolárov. Vedenie European Tour si vyslúžilo kritiku za to, že organizuje akciu práve v politicky nestabilnej Saudskej Arábii.

 

 

Konečné výsledky turnaja Saudi International nájdete tu:

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv