Neprehliadnite

Puma s novou kolekciou, DeChambeau zazerá na korytnačie tričko

 

Dnes už nikoho neprekvapí, keď medzi najväčšími „golfovými slimákmi“ spomeniete aj meno Bryson DeChambeau. Americký mladík robil nedávno reklamu značke Puma na novú kolekciu s názvom „Saltwater collection“, ktorá odkazuje na plážovú atmosféru blízku rezidentovi Bahamských ostrovov, no robí sa však aj srandu z pomalej hry.

Pre prvé dejstvo na turnaji Hero World Challenge si 26-ročný Američan s bekovkou vybral tričko s názvom „Predator Polo“ vo farbe mora s linkami znázorňujúcimi morské vlny, z ktorých vystupujú siluety žralokov a predatorov. Ideálne pre niekoho, kto trávi veľa času času pod hladinou ako vášnivý lovec s harpúnou. „Je to úžasná kolekcia.  Len to tričko so korytnačkou som úplne nechcel nosiť,“ skonštatoval DeChambeau, ktorému nebolo po chuti tričko s názvom „Slow Play Polo“.

Na spomínanom tričku sa nachádzajú korytnačky s golfovou palicou, ktoré jasne odkazujú na pomalú hru, za ktorú bol DeChambeau v minulej sezóne niekoľkokrát terčom kritiky. Napríklad keď sa v auguste v druhom kole na The Northern Trust pripravoval dve minúty na pat. Video, ktoré obletelo golfový svet po sociálnych sieťach, mnoho fanúšikov pobúrilo. DeChambeau sa negatívnemu renomé  a poškodenej povesti intenzívne bránil, pričom nedávno sľúbil, že sa polepší.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv