Neprehliadnite

Koronavírus straší aj golfistov, European Tour odložila dva turnaje

 

Vedenie European Tour pristúpilo k súčasnej epidémii smrteľného koronavírusu s plnou vážnosťou a už zrušila už dva rizikové turnaje zo svojho kalendára. Realizačný tím okolo šéfa Keitha Pelleyho tak nesledoval kolegov zo ženskej LPGA Tour.

Spomínaný koronavírus má len v Číne už na svedomí stovky mŕtvych ľudí. Vedenie európskej golfovej túry preto zatiaľ odložilo dva ázijské íventy v Malajzii a Číne. Maybank Championship sa mal v Kuala Lumpur uskutočniť od 16. do 19. apríla, o týždeň neskôr mal odštartovať prestížny Volvo China Open v Šen-čene.

V pôvodných termínoch sa tieto podujatia určite neuskutočnia. V prípade turnaja v Malajzii reagovala European Tour na aktivity hlavného sponzora. Čínsky turnaj odložili organizátori z vlastnej iniciatívy po komunikácii s Čínskou golfovou asociáciou a zástupcami Genzon Golf Clubu, vedenia mesta Šen-čen, titulárneho sponzora Volvo a promotéra Mitime Golf.

Zdravie našich hráčov, divákov a ľudí z nášho tímu je pre nás absolútnou prioritou. Momentálne sa snažíme nájsť náhradné termíny pre obe akcie,“ skonštatoval Pelley, ktorý už v aktuálnej sezóne musel zrušiť podujatie Hong Kong Open, ktoré sa konalo kvôli študentským nepokojom namiesto decembra v januári tohto roka. To už však len pod hlavičkou Asian Tour.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv