Neprehliadnite

Honda Classic: Woods doma hrať nebude

 

Hviezdny Tiger Woods si nebude ani tento rok štartovať na turnaji Honda Classic, ktorý sa hrá necelých 30 km od jeho domova na Floride. Americký borec tak podľa zámorských médii stihne pred svojou obhajobou major titulu na US Masters odorať maximálne tri turnaje.

Pätnásťnásobný major šampión má v podstate už „len“ dve vytúžené športové méty. Tou prvou je prekonanie spoločného rekordu so Samom Sneadom (obaja majú 82 titulov) a súčasne chce atakovať rekord Jacka Nicklausa. Zlatý medveď, ktorý v januári oslávil svoje 80. narodeniny, je rekordmanom s 18 major trofejami.

Aj preto Woods zredukoval svoj golfový kalendár, obmedzuje dlhé cestovanie a súťažné podujatia si vyberá dôslednejšie. Golfoví odborníci sa domnievajú, že pred prvým major turnajom sezóny stihne ešte štart na Arnold Palmer Invitational (5. marca), o týždeň neskôr je na programe The Players. Otáznik potom visí nad svetovou jamkovkou na konci marca.

 

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv