Neprehliadnite

Australian Open: Česká golfistka Spilková neprešla katom

 

Golfistka Klára Spilková neprešla na Australian Open do finálových kôl. Na ihrisku vo vyprahnutom Adelaide si v druhom dejstve oproti úvodnému nevydarenému kolu mierne polepšila, ale na postup do víkendových bojov to ale nestačilo. Česká profesionálka skončila na delenom 117. mieste.

Hráčka s olympijskými skúsenosťami sa ani v piatok nevyhla bogey, dvakrát ale dokázala skórovať a celkovo obišla ihrisko s bilanciou -1. Poltucet bogey zo štvrtkového úvodného kola ju ale pripravil o šancu prejsť katom, pretože od postupu ju nakoniec delilo päť úderov.

Najskôr od jedenástej jamky prvého kola som chytila tempo a hrala solídny golf. Žiaľ nespadlo mi tam dosť veľa patov. Gríny boli výrazne iné než pri utorkovom cvičnom kole a druhý deň sa s tým už nedalo veľa robiť. Tak zase nabudúce,“ komentovala česká hráčka svoje druhé austrálske vystúpenie v v kariére.

Dvadsaťpäťročná pražská rodáčka začala sezónu na LPGA Tour sympatickým ôsmym miestom v Boca Raton, minulý týždeň obsadila 41. pozíciu v Barwon Heads v Austrálii. Ďalším turnajom, na ktorom sa Spilková na LPGA Tour predstaví bude Founders Cup v Arizone so štartom 19. marca. Na Australian Open sa po dvoch kolách delí o vedenie Angličanka Jodi Ewartová Shadoffová.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv