Neprehliadnite

Australian Ladies Classic: Tínedžerka šokovala, vyhrala o osem úderov

 

Neskutočne presvedčivým výkonom sa prezentovala na úvodnom turnaji novej sezóny Ladies European Tour len 19-ročná amatérka Stephanie Kyriacouová. Austrálska hráčka ovládla turnaj Australian Ladies Classic o osem rán, keď vo finálovom kole viedla v jednom momente už o jedenásť.

´

Rodáčka zo Sydney odštartovala finálové kolo s náskokom dvoch úderov a čoskoro prevzala v Bonville Golf Resorte kontrolu nad dianím, keď zahrala na prvej deviatke šesť berdíkov. Po 29 ranách viedla už o deväť. Keď si na 15. jamke pripísala už ôsme birdie, viedla už o 11 úderov. Po silnej dažďovej prehánke zapísala v závere už len jediné bogey, a v pokoji si došla pre víťazstvo s celkovým skóre -22.

Talentovaná amatérka však prirodzene nezarobila ani cent. Vzhľadom na jej štatút zinkasovala najvyššiu finančnú odmenu 36.000 eur druhá v poradí Kórejčanka Ayean Cho. „Nenachádzam slová a ešte stále som ako na obláčiku. Všetko mi dnes hralo do kariet. V poslednom kole som bola veľmi sebavedomá. Vydaril sa mi úvod. Prvá jamka nebola nič moc, ale potom som sa odrazila a zahrala päť birdie v rade,“ opísal Kyriacouová.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv