Neprehliadnite

US PGA Tour: Zdvihnutý prst pre Smitha za kritiku kolegu Reeda

 

Vedenie US PGA Tour pohrozilo finančnou pokutou austrálskemu golfistovi Cameron Smith za kritiku v médiách na adresu amerického kolegu Patrica Reeda. Dôvodom negatívnej reakcie na Reeda bol skloňovaný fakt, že údajne podvádzal v pieskovej prekážke na decembrovom turnaji Hero World Challenge.

Smith, ktorý nedávno vyhral turnaj Sony Open na Havajských ostrovoch zdvihol Reedovi mandle tesne pred jeho štartom na Prezidentskom pohári v Melbourne. „Pata (Patricka Reeda) poznám dosť dobre a vždy bol ku mne slušný, takže o ňom nechcem hovoriť nič zlé. Na druhej strane sa však nebudem zastávať niekoho, kto porušuje pravidlá. Neprechovávam žiadne sympatie k niekomu, kto podvádza,“ uviedol Smith.

Reed po skončení kola na turnaji  Hero World Challenge dostal dodatočne dve trestné rany za porušenie pravidla 8.1a (4) – prevedenie úkonu, ak by tým zlepšil podmienky ovplyvňujúce úder  – hráč nesmie odstrániť alebo stlačiť piesok alebo voľnú zeminu. Hovorca US PGA Tour sa k celej kauze odmietol vyjadriť. Výstraha spoza zeleného stola však Smithom príliš neotriasla. Na Prezidentskom pohári získal z troch zápasov jeden a pol boda z troch, avšak ani on napokon nezabránil prehre Výberu sveta bez Európy.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv