Neprehliadnite

Tournament of Champions: Golfová VIP O´Nealová si zahrá aj s bruškom

 

 Ťažko povedať, či chváliť alebo nad týmto rozhodnutím krútiť hlavou. Profesionálna hráčka a svetoznáma propagátorka golfu Blair O´Nealová dostala od lekárov zelenú a preto bude štartovať na turnaji LPGA Tour v šiestom mesiaci tehotenstva.

Atraktívna a mediáne známa O’Nealová je vplyvnou osobou vo svete golfového priemyslu hlavne v zámorí. Tridsaťdeväťročná rodáčka z amerického Illinoisu, ktorá konvertovala k profesionálkam pred 16 rokmi, je súčasne moderátorkou stanice Golf Channel. Okrem toho ešte stíha aj úlohu modelky na sociálnych sieťach, kde má húfy obdivovateľov a followerov, ktorých už je viac ako 500.000. Preto nemá ani núdzu o sponzorské pozvánky na Pro-Am turnaje.

O’Nealová potvrdila účasť na prvom turnaji sezóny – LPGA Diamond Resorts Tournament of Champions. Len začiatkom novembra pritom sexy golfistka zverejnila, že s manželom Jeffom Keiserom čakajú narodenie prvého potomka. „Myslím, že raz bude skvelé sa za tým obzrieť a povedať si, tak tu som hrala so svojim chlapčekom,“ napísala na twitteri O’Nealová, ktorá tak potvrdila svoju účasť v Orlande na Floride.

Fotogenická golfistka počas štúdia na Arizona State University dvakrát zvíťazila v súťaži NCAA o najdlhší drajv. V roku 1997 reprezentovala USA na juniorskom Ryder Cupe. O’Nealová vyhrala tiež golfovú televíznu reality šou Golf Channelu Big Break: Dominican Republic. Je jednou z tvári firmy Cobra/Puma Golf, kam patria aj napríklad Rickie Fowler, Bryson DeChambeau alebo populárny Angličan Andrew „Beef“ Johnston, ktorý sa nedávno stal otcom.

 

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv