Neprehliadnite

The American Express: Návrat kórejského vojaka Seung-Yul Noha

 

Kórejský golfista Seung-Yul Noh ohlásila návrat na US PGA Tour. Ázijský borec štartoval na turnaji The American Express, ktorý bol jeho prvý ívent po dvojročnej základnej vojenskej službe. Zo spomínaných dôvodov musel prerušiť profesionálnu kariéru.

K povinnej vojenskej službe musia v Kórejskej republike nastúpiť všetci zdravotne spôsobilí branci vo veku od 20 do 30 rokov. Výnimky sa vzťahujú len na olympijských víťazov alebo športovci, ktorí dosiahli významný úspech. Noh ani do jednej z uvedených kategórii nepatrí, preto musel narukovať. Presne tak ako v minulosti jeho krajania K. J. Choi, Sangmoon Bae alebo Si Woo Kim.

Dvadsaťosemročný Noh hral naposledy predtým turnaj US PGA Tour v októbri 2017 práve v domácich podmienkach na CJ Cupe, o mesiac neskôr už sa učil pochodovať. „Prešiel som si všetkým. Výcvikom v zime aj v lete, výcvikom streľby aj celodennými pochodmi,“ tvrdí kórejský mladík, ktorý si odkrútil ZVS doma v Soule. Každý deň tak mal po cvičení možnosť zájsť na  cvičnú lúku alebo do posilňovne, aby bol pripravený na návrat.

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv