Neprehliadnite

The American Express: Fowlerov učebnicový, jednoruký amatér trafil eso!

 

Američan Rickie Fowler síce štartuje na turnaji  The American Express po šiestich rokoch, ale začal na ihrisku La Quinta skvele (65/-7). Zámorský mladoženáč tak delí tretiu tretiu so stratou jedinej rany na vedúce duo Zac Blair, Grayson Murray.

Pre Fowlera sa jedná o druhý tohotoročný štart, keď na havajskom Turnaji šampiónov US PGA Tour skončil kvôli horšiemu tretiemu kolu delený piaty. Teraz to má rozorané minimálne na umiestnenie v Top 10. „Je to dobrý štart. Keď sa pozrieme na výsledky, sú tu často nízke skóre, predovšetkým s podobným počasím a kondíciou týchto ihrísk ,“ povedal Fowler po rumde s ôsmimi berdíkmi.

Ešte lepšie než Fowler sú na tom po prvnom dejstve Blair a Murray. Zatiaľ čo Blair hral rovnako ako Fowler na ihrisku La Quinta, Murray vstúpil do turnaja na South Course resortu PGA West. Obaja zapisovali do skórekarty za -8.  Priemerné kolo prežil na úvod turnaja jeho dvojnásobný šampión Phil Mickelson, ktorý síce zahral na La Quinte päť birdies, ale tiež bogey v závere na 17. jamke a dabláča na štvorparovej osmičke.

Súčasťou turnaja  býva tiež tradičný Pro-Am, na ktorom nechýbal ani tento rok Laurent Hurtubise. Ten sa narodil len s jednou rukou, ale ani to mu nebráni hrať parádny golf. Vo štvrtok to predviedol  na PGA West’s Stadium Course, kde trafil na trojparovej jamke číslo štyri vysnívaný hole-in-one! Aj vďaka tomuto esu Hurtubise zahral spoločne s Troyom Merrittom prvú rundu  za 67/-5), čo tímu stačí na delené 74. miesto. Vo vedení je tím Cathy Engelbertovej, ktorý sa dostal 12 úderov pod par ihriska La Quinta.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv